Werkplek Cloud

Werkplek Cloud


De werkplek Cloud is net zo flexibel als werkplek Eentje, zo kun je elk moment op- of afschalen wanneer dit nodig is en betaal je dus nooit teveel. Werkplekaanhuis.nl biedt verschillende oplossingen voor de middelgrote bedrijven. Waar werkplek Eentje stopt, gaat werkplek Cloud verder.

De kenmerken van onze Cloud:

 • Flexibel
 • Schaalbaar
 • Veilig
werkplek_cloud-min
Cloud_full
Cloud
Geen eigen servers meer (met de lasten die daarbij horen), maar volledig alles in de Cloud, volledig ontzorgd door MN-IT. Een eenvoudige en een uiterst veilige manier van jouw werkplekomgeving, die aansluit op de behoeften van jouw organisatie.
Volledig flexibel, vanaf elk apparaat inloggen op de zaak, waar en wanneer dan ook.

Bestand synchronisatie
Hiermee maken we het voor jou mogelijk om altijd en overal te werken. Bestanden zijn beschikbaar op elk apparaat en kunnen eenvoudig worden gedeeld. Ook kunnen er meerdere mensen tegelijk samenwerken in een bestand. Deze tool stimuleert de productiviteit en garandeert de veiligheid van je gegevens. Randsomware maakt dan ook geen schijn van kans!

Zakelijke e-mail
Mailen met @uweigendomein.nl geeft een professionele uitstraling. Wij regelen het voor jou, van registratie tot installatie van de e-mail op jouw apparaten. Bovenstaande diensten zijn met elkaar te combineren.
chicken

Zit er gebakken bij met je werkplek!

Wij maken jouw werkplek flexibel
Vraag hier vrijblijvend jouw werkplek aan:

  GEEN ZIN OM HET FORMULIER HIERNAAST IN TE VULLEN?

  WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR VIA:
  010 - 300 71 39
  Ook bereikbaar via Whatsapp:
  010 - 300 71 39
  VoIP login